Klezmerantics

Wilt u Klezmerantics boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Klezmerantics vindt u hier op deze pagina.

“Een feest maken is een feest hebben”

Dat is het motto van de te Haarlem (Holland) gevestigde klezmerband “The Klezmerantics”. Deze klezmerband is in 1993 opgericht en bestaat uit een pool van de beste klezmermuzikanten en staat garant voor kwaliteit en gezelligheid.

De optredens van de Klezmerantics zijn voornamelijk in Nederland, België en Duitsland maar incidenteel ook daarbuiten. Door het uitgebreide klezmer- en aanverwant repertoire kan deze klezmerband de sfeer brengen bij receptie, bruiloft of concert. Klezmer is de van oorsprong joodse feest-, bruiloft- en dansmuziek uit de Oost-Europese Jiddische cultuur. Klezmer is een bloeiende tak van de wereldmuziek, die niet aan een streek of nationaliteit is gebonden.

De Klezmerantics is een 6- persoonsformatie onder leiding van Quido Put. De bezetting is: accordeon, klarinet, viool/trompet, trombone/gitaar, contrabas en slagwerk. Voor kleinere gezelschappen is een bezetting van de Klezmerantics vanaf 2 personen mogelijk.

Wilt u meer weten over Klezmerantics?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Klezmerantics is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Klezmerantics.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Klezmerantics ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Klezmerantics zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Anouk

Sambaband

Broadway

Waylon

Di-rect

Aanvraagformulier Klezmerantics

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens