Muziek

Legends

Wilt u Legends boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Legends vindt u hier op deze pagina.

Legends is de meest energieke liveband van Nederland. Deze 5 heavy hitters krijgen ieder festival, feesttent of ander event aan het springen. Met de vetste mash-ups en medleys zet Legends in hoog tempo een weergaloos muziek spektakel weg. Vette licht- en special effecten blazen de tent volledig op.

Ook mogelijk met customized LED wall te boeken, wat de show nog grootser maakt. Are you ready for the Major League?!

YouTube video

Wilt u meer weten over Legends?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Legends is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Legends.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Legends ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Legends zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Frappant

Les Troubadours

Vangrail

De Bijtels

Voltage

Aanvraagformulier Legends

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens