Artiesten

Keet

Wilt u Keet boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Keet vindt u hier op deze pagina.

Als klein meisje had Keet! al een droom, beroemd worden! Dat is gelukt: ze is het nieuwe gezicht van RTL Telekids en heeft zelfs een platencontract getekend. Keet! werd geboren als Yvonne Coldeweijer. De liefde voor de showbizz zat er al vroeg in: samen met haar jongere zusje en broertje voerde ze thuis, tussen de schuifdeuren zoals dat zo mooi heet, al toneelstukjes op. “Toen moest en zou ik al opvallen, lacht ze. Ik wilde alleen maar zingen, dansen en acteren. Ik was een jaar of tien toen ik op toneelles ging. Op school kon ik vaak mijn aandacht niet zo goed bij de les houden omdat ik zat te dromen over de volgende vrijdag, als ik het podium weer op mocht klimmen.”

Op haar dertiende zag Keet een oproep in de krant, waarin kinderen werden gezocht voor de musical Pinokkio. Studio 100 zocht kinderen met ervaring. Nou, dacht ik: die heb ik door mijn toneellessen! Toen ik bij de auditie kwam, bleken de meeste kinderen daar al veel meer te hebben gedaan dan ik. Ze hadden meegespeeld in de grote producties als Oliver en zo. Maar uit z’n 250 kids werd ik toch gekozen, samen met nog negen anderen. Ze tourde ongeveer een half jaar door Nederland met de musical, waarin ze een van de vriendjes van Pinokkio speelde. Daarna had ze zo de smaak te pakken dat ze naar de musicalopleiding ging.

Keet groeide op in Kaatsheuvel en de Efteling was dus vlakbij. Op haar zeventiende pakte ze brutaal de telefoon op en vroeg het pretpark of ze niet eens een sprookjesfiguur mocht spelen. Met resultaat: jarenlang gaf Keet gestalte aan Roodkapje in het openluchttheater. Ook speelde ze Tika van TiTa Tovenaar en het elfje Fabiola. Natuurlijk ging Keet ook naar school: ze deed een jaar lang de docentenopleiding aan de Acedemie voor Drama, waar ze spelstem en danslessen kreeg. In de VS deed ze een cursus camera-acteren aan de prestigieuze New York Film Acedemy. Ze had zelfs een tijd haar eigen musicalschool voor kinderen en regisseerde producties als Robin Hood, Aladdin en het Camp Rock-achtige This Is Me. Keet deed mee in videoclips, speelde een gastrol in de soap ONM en is te zien al popster Cindy in Amika. Dat kun je nu al zien op de Belgische zender Ketnet: vanaf april wordt de serie ook uitgezonden in Nederland.

Afgelopen september hoorde Keet via via over een auditie voor RTL Telekids. Ze werd meteen uitgezonden en is nu het gezicht van het nieuwe kinderprogramma. Daarvoor zingt ze ook liedjes: haar eerste single Big Splash is zelfs al uit en aan een heel album wordt gewerkt. Nu ze beroemd is heeft keet stiekem alweer een nieuwe droom: ooit een liveshow presenteren op televisie. Daarnaast zou ze graag nog een een rol spelen in een musical: Iets als High School Musical of Camp Rock, dat lijkt me heerlijk. Keet is zelfs fan van de Jonas Brothers (ze is stiekem een beetje verliefd op Joe!) Lady Gaga, Katy Perry en Miley Cyrus. Haar voorbeelden zijn Ashley High School Musical Tisdale en in Nederland Chantal Janzen, juist omdat zij verschillende dingen doen. 

Mensen vragen me weleens wat ik liever doe: zinger, acteren of presenteren. Maar daar kan ik echt niet tussen kiezen, hoor. Ik wil gewoon alles doen! 

Wilt u meer weten over Keet?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Keet is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Keet.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Keet ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Keet zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Big Black & Beautiful

Laurrhie Brouns

Peggy Mays

Disco diva’s

Elize

Aanvraagformulier Keet

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens