Artiesten

Tabitha

Wilt u Tabitha boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Tabitha vindt u hier op deze pagina.

Tabitha Foen-a-Foe, beter bekend als Tabitha is een Nederlandse zangeres. Je kan Tabitha kennen van de hit is dit over, dit nummer werd een groot succes in Nederland met miljoenen views op YouTube en miljoenen streams op spotify.Na een lange reis door o.a. Los Angeles en London waar zij aan haar muziek werkte en zichzelfontwikkelde als zangeres en songwriter, was Tabitha meer dan klaar voor haar nieuwe hoofdstuk in Nederland.

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex en SFB tekende Tabitha in 2017 bij het muzieklabel Topnotch en in April 2018 releasde zij haar debut EP “Gevonden in verdwalen”. Op dit EP staan samenwerkingen met Murda, Jayh Jawson en Josylvio. Inmiddels is “Gevonden in verdwalen” al meer dan 12 miljoen keer gestreamed en kunnen wij met trots zeggen dat dit een succes is

Tabitha brak in 2017 door met het nummer Is Dit Over en bereikte maarliefst 10 miljoen views op YouTube en 17 miljoen streams op Spotify.

Vervolgens de hit Hij is van Mij met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey welke wekenlang op 1 stond in de charts.

Samen met Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie scoorde Tabitha weer een dikke hit met Moment.

Ook richtte Tabitha in 2017 haar stichting “Mooi zoals je bent” op waar in zij samen met haar zus en collega zich richten op jongeren motiveren en stimuleren door evenementen en trainingen aan te bieden die onderdeel zijn van hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces.

Wilt u meer weten over Tabitha?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tabitha is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tabitha.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tabitha ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tabitha zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Snelle

Freddy Moreira

Aanvraagformulier Tabitha

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens