Artiesten, Entertainment

The Triolettes

Wilt u The Triolettes boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Triolettes vindt u hier op deze pagina.

Van huiskamerconcerten en optreden voor het Nederlands Koningshuis, tot internationale performances voor Arabische Royalty in het Midden- Oosten; met gemiddeld 120 optredens per jaar in binnen- en buitenland behoren The Triolettes tot de top van de entertainmentbranche. 

Geinspireerd op The Andrew Sisters brengen de dames u meerstemmige uitvoeringen van jazz-standards van onder andere Ray Charles en Frank Sinatra, maar verassen u daarnaast graag met eigen 50’s bewerkingen van songs van onder andere Beyonce en Madonna in een swingende jazzy sound. The Triolettes manouvreren zich moeiteloos tussen ‘Mr. Sandmen’ en ‘Hit the Road Jack’ alsmede tussen ‘Material Girl’ en ‘Titanium’.

Zoals gezegd, kunnen ze één of meerdere sets zingen, zie onderstaande staffel. Ze hebben de Army-dresses en een uitgebreid WO-II-repertoire.  

YouTube video

Wilt u meer weten over The Triolettes?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Triolettes is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Triolettes.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Triolettes ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Triolettes zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Imca Marina

Monique Smit

Jennifer Ewbank

Dana Winner

A Tribute to Diana Ross by Wiesje

Aanvraagformulier The Triolettes

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens