Artiesten

Beppie Kraft

Wilt u Beppie Kraft boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Beppie Kraft vindt u hier op deze pagina.

Opgegroeid in een muzikaal gezin (vader Sjeng Kraft was een accordeonist, arrangeur en liedjesschrijver) heeft Beppie in al die jaren haar muzikale sporen ruimschoots verdiend! In 2007 stond Beppie 50 jaar op het podium en in 2012 nam ze ongeveer 14.000 Limburgers mee naar Ahoy Rotterdam voor een concert!

Stilzitten is er voor Beppie niet bij met nog steeds een overvolle agenda en een passie waar menigeen jaloers op kan zijn. Haar lijst van Limburgse hits is indrukwekkend, en daar komen er jaarlijks steeds meer bij. Beppie, ‘still going strong’ en een garantie voor een succesvol optreden.

Wilt u meer weten over Beppie Kraft?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Beppie Kraft is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Beppie Kraft.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Beppie Kraft ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Beppie Kraft zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Beppie Kraft

Gegevens van het optreden

Contactgegevens