Entertainment, Events, Overig Entertainment

Lego Star Wars Game Event

Wilt u Lego Star Wars Game Event boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lego Star Wars Game Event vindt u hier op deze pagina.

Sinds jaar en dag genieten talloze liefhebbers van het Star Wars-universum. Met de vele blokjes van Star Wars Lego kun je je eigen ruimteschip bedenken en bouwen. Of je nu een moederschip, een jager of een ontdekkingsschip wilt creëren, de mogelijkheden zijn eindeloos en je fantasie is de enige grens.

Na afloop kun je op de foto met je zelfgebouwde ruimteschip en een Stormtrooper, zodat je je creatie kunt vastleggen en delen.

We hebben ook aan speciale effecten gedacht, zoals lasers en nevel, om je Star Wars-ervaring compleet te maken. Beleef de magie van Star Wars en breng je favoriete ruimteschepen tot leven met Star Wars Lego!

Opstelling Lego Star Wars Game Event:

6 meter achterwand met lasers en liche mistmachine

6 bouwtafels met Star Wars Lego

4 Game Consoles met Lego Star Wars spellen

1 Stormtrooper

1 Begeleider

Wilt u meer weten over Lego Star Wars Game Event?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lego Star Wars Game Event is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lego Star Wars Game Event.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lego Star Wars Game Event ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lego Star Wars Game Event zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Duplo Festijn

LEGO MONSTER TRUCKS

Schilderen met lego

Lego high tech campus

Lego Technic

Verschillende Lego Thema’s

Aanvraagformulier Lego Star Wars Game Event

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens