Entertainment, Events, Overig Entertainment

Lego high tech campus

Wilt u Lego high tech campus boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lego high tech campus vindt u hier op deze pagina.

Wie houdt er nu niet van robotspeelgoed en bouwpakketten? LEGO® robotbouwspeelgoed is ideaal voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Zelfs als je kind aanvankelijk weinig belangstelling toont voor programmeren, zal de mogelijkheid om een eigen robot te bouwen waarschijnlijk nieuwsgierigheid opwekken.

Bijna elke hobby of interesse van je kind kan een ingang bieden voor robotica en programmeren. Onze robots, voorzien van spraak, liedjes, geluiden, verlichting, beweging en interactie, stimuleren kinderen om een robot te maken die past bij hun unieke persoonlijkheid en interesses. Of het nu gaat om kittens, muziek, op afstand bestuurbare auto’s, sciencefiction gadgets, of gewoon het plezier van dingen uit elkaar halen en weer in elkaar zetten, onze LEGO robots bieden eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en leren.

Opstelling Lego high tech campus:

Achterwand van 6 meter

8 bouwtafels met voldoende bouwblokken en onderdelen

Voldoende bouwinstructies

Begeleiding door 2 personen

Let op wel de leeftijd vanaf ca 12 jaar

Wilt u meer weten over Lego high tech campus?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lego high tech campus is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lego high tech campus.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lego high tech campus ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lego high tech campus zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Duplo Festijn

LEGO MONSTER TRUCKS

Lego Star Wars Game Event

Schilderen met lego

Lego Technic

Verschillende Lego Thema’s

Aanvraagformulier Lego high tech campus

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens