Artiesten

Sabien Tiels

Wilt u Sabien Tiels boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Sabien Tiels vindt u hier op deze pagina.

Sabien Tiels, één van de eerste vrouwelijke Nederlandstalige singersongwriters én zangeres pur sang, uit haar creativiteit al sinds haar twaalfde in kleurrijke teksten en prachtige lyrische muziek. Haar glasheldere stemkleur, warme uitstraling en uit het leven gegrepen teksten beroeren de harten van vele luisteraars in het theater en op de radio en televisie.

In 2001 wordt “Tante Emma”, haar eigenzinnige maar boeiende versie van Wim De Craene’s lied een hit. Haar liefde voor kleinkunst resulteert in haar vierde album ‘Optie Adoratie’, waaruit ze haar dialectversie van “Het Dorp” van Wim Sonneveld in “De Laatste Show” op TV1/Eén met verve vertolkt. Een jaar later wordt ze ere-meter van vzw. Autisme Limburg en componeert ze speciaal hiervoor ‘Jonas’, een aangrijpend lied met dito videoclip over de leefwereld van een zwart autistisch jongetje. Ondertussen coacht ze als zangpedagoge jong talent in de Nekka-wedstrijd en geeft ze vocale training in de Muziekacademie van Tongeren. 

YouTube video

Wilt u meer weten over Sabien Tiels?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sabien Tiels is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sabien Tiels.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sabien Tiels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sabien Tiels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Susanne de Rooij

Hind

Kim de Boer

Cara van der Auwera

Jennifer Ewbank

Aanvraagformulier Sabien Tiels

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens