Artiesten

Esther Hart

Wilt u Esther Hart boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Esther Hart vindt u hier op deze pagina.

Toen ze een jaar of 10 was zong ze in een kinderkoor. Vaak was het Esther Hart die de solopartijen voor haar rekening nam. Ze was veertien toen ze voor het eerst bij het bandje “Release” ging zingen.

Op haar 18e jaar werd Hart toegelaten aan het conservatorium in Rotterdam. Aan het conservatorium volgde ze een “lichte muziek” zangopleiding en met haar stem, een soepele en heldere mezzosopraan, studeerde ze in 1994 cum laude af als docerend en uitvoerend musicus. In die tijd trad Hart regelmatig op in allerlei gelegenheden en het was ook in die tijd dat zij een cd in eigen beheer uitbracht, ”Love this Life” van “Fruit at the Bottom”.

Esther Hart maakte ook deel uit van ‘D-Wys and the Voices of Soul” Hiermee trad ze op op het North Sea Jazz Festival en bij Sesjun TV. Daarnaast heeft Hart veel studiowerk verricht, jingles ingezongen alsook in koortjes meegezongen voor diverse Disney-films. Ze deed ongeveer 120 live optredens per jaar.

Zingen is altijd heel belangrijk in het leven van Hart geweest en vanaf het begin heeft ze er zichzelf van kunnen onderhouden. Doceren doet ze op verschillende muziekscholen en nu op de Fontys Rockacademie in Tilburg. Ze geeft daar zanglessen die vooral zijn gericht op zangtechniek.

Wilt u meer weten over Esther Hart?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Esther Hart is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Esther Hart.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Esther Hart ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Esther Hart zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Esther Hart

Gegevens van het optreden

Contactgegevens