Artiesten

Rene Shuman & Angel Eye

Wilt u Rene Shuman & Angel Eye boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Rene Shuman & Angel Eye vindt u hier op deze pagina.

Mr. & Mrs. Rock ’n Roll, René Shuman & Angel-Eye veroveren samen met hun grote showband steeds meer harten in binnen- en buitenland met hún eigen benadering van het onsterfelijke fenomeen Rock ’n Roll. Niet verwonderlijk, want een show van deze muzikale duizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu! Hun eerste top-40 hit “Don’t be cruel”, een eigentijdse versie van de Elvis-klassieker, stond meerdere weken op de 1e plaats in de verkooplijsten van de Music Store.
Hun 2de hitsingle Magic Ride klom tot nr 20 in de Mega Top 100 en stond in het teken van de Tour de France 2006. Hun DVD: Mr. & Mrs. Rock’n Roll, werd gepresenteerd bij Life & Cooking op RTL4! De reacties waren overweldigend en ook in Duitsland is deze DVD succesvol gereleased. In de zomer 2007 behaalde hun 3e hitsingle, een eigentijdse versie van “Suspicious Minds” wederom de hitlijsten. Ze brachten het nummer meermaals ten gehore op de TROS pleinfeesten. Tevens had het duo in deze periode een eigen real-live soap met de titel “The Dream” op 15 regionale zenders waaronder L1 en het TROS kanaal. Op 16 augustus 2007, de 30e sterfdag van Elvis Presley, organiseerde het duo zelf een muzikale happening in Valkenburg a/d Geul met ruim 7500 bezoekers! René & Angel-Eye ontvingen o.a. Wanda Jackson als muzikale gast. Tevens waren zij op deze dag te zien in een special op Veronica. In december 2007 maakten zij een uitverkochte kersttour voor 30.000 bezoekers. Tevens belandden zij met hun titelsong “Everyday Christmas” in de Top 100 en ontvingen een gouden single voor de verkoop van meer dan 40.000 stuks.

In 2008 vond er wederom een succesvolle editie plaats van Elvis & More… op de sterfdag van de King. Tevens stonden zij op het podium in een met 30.000 mensen gevulde Kuip tijdens het 100-jarig jubileum van de Rotterdamse voetbalclub en gaven René & Angel-Eye een aantal Kerstshows door heel Nederland. Tevens werd er op 16 regionale zenders in Nederland hun Kerstspecial uitgezonden van hun in 2008 verschenen kerst- DVD “Rockin’ around the Christmas Tree”. Tijdens de Kerstperiode wordt Angel-Eye door René ten huwelijk gevraagd, waarop volmondig “Ja, natuurlijk!” werd geantwoord! Het showbizzhuwelijk gaat plaatsvinden in 2009, de exacte datum is nog niet bekend. René Shuman is naast zanger, een fervent en virtuoos gitarist die al vanaf zijn negende jaar speelt. Tijdens de optredens laat hij zijn vurige Rock ’n Roll-gitaar scheuren, terwijl vocaliste Angel-Eye wild tekeer gaat op haar piano als een vrouwelijke Jerry-Lee Lewis!
Samen met een spetterende showband van in totaal 12 personen, zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee op een onvergetelijke muzikale reis!
Er is een grote fanbase die via nieuwsbrieven op de hoogte wordt gehouden.

Wilt u meer weten over Rene Shuman & Angel Eye?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rene Shuman & Angel Eye is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rene Shuman & Angel Eye.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rene Shuman & Angel Eye ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rene Shuman & Angel Eye zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

70-99 Band

Live

New Amsterdam Orchestra

Die Klugscheißenden Knackärsche

Oerend Hard

Aanvraagformulier Rene Shuman & Angel Eye

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens