Muziek

Brass’m

Wilt u Brass’m boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Brass’m vindt u hier op deze pagina.

Professioneel koper kwintet bestaande uit vijf conservatorium muzikanten. Onderleiding van Jef brengen zij een zeer gevarieerd repertoire van jazz, dixieland tot klassieke stukken. Deze formatie is opgericht om achtergrondmuziek te verzorgen op bruiloften, recepties en andere feestelijke gelegenheden. Brass’m valt bij het publiek al snel in de smaak en is inmiddels een veel gevraagd kwintet. Optredens in binnen en buitenland, van bruiloften, bedrijfsfeesten tot luxe galadiners.

Brass’m is uniek door de samenstelling en het bijzondere repertoire wat speciaal is gearrangeerd voor dit kwintet. Uit de diverse optredens is gebleken dat het combineren van muziekstijlen zeer succesvol is door de afwisseling en de herkenbaarheid.

Kleding en repertoire worden aangepast aan de wensen en sfeer van het feest.

Bezetting: 2 trompetten, 2 trombones en een bastuba.

Wilt u meer weten over Brass’m?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Brass’m is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Brass’m.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Brass’m ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Brass’m zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Heavy Hoempa

WC experience

De Paloma’s

Upnote

Summerland

Aanvraagformulier Brass’m

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens