Pieten school

Wilt u Pieten school boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten school vindt u hier op deze pagina.

Een sfeervol en afwisselend roetveeg pieten plein wordt ingericht. Op de pietenschool kunnen de kinderen een brevet verdienen door een leuk Pietenparcours af te leggen. Dit parcours bestaat uit de volgende elementen:

Evenwichtsbalk:

De Pieten moeten allemaal leren om op de nok van het dak te kunnen lopen. Bij ons kun je dat oefenen op onze kleurige evenwichtsbalk.

Hoepelparcours:

Schoorstenen heb je in alle maten en vormen. En de Pieten moeten natuurlijk zo snel mogelijk de ene schoorsteen na de andere in kunnen gaan. Dat oefenen de leerling pieten om zo snel mogelijk door het hoepelparcours te gaan.

Glijbaan glijden:

Het gebeurt weleens dat Piet zich verstapt en dan plots van het dak af glijdt. Daar moet je natuurlijk wel een beetje ervaring mee krijgen als je het dak op wil! Dus een beetje oefenen op onze glijbaan helpt altijd!

Bloklopen:

Je moet er niet aan denken dat Piet zich verstapt als hij boven op het dak staat! Dan zou de kans bestaan dat hij naar beneden valt. Slecht idee! Dus rare stapjes maken kun je leren tijdens het blokkenlopen.

Kruip-door-sluip-door:

Als Piet de cadeautjes in jouw schoen moet doen, is het vaak al donker. En hij weet natuurlijk niet in ieder huis precies de weg. Daarom moet je een beetje oefenen in het donker en leren de weg naar jouw schoen te vinden. Dat gaan wij oefenen in onze sluip-door-kruip-door tunnel.

Pakjes gooien:

Misschien wel het allerbelangrijkste werk van Piet: cadeautjes in de schoorsteen gooien. Lukt het jou ook om de pakjes in één keer in de schoorsteen te gooien?

Configuratie

·         1 x geluid voor achtergrondmuziek (Sinterklaasliedjes)

·         3 x Roetveeg Piet voor begeleiding

·         1 x decordoek Pietenschool

·         X Pietendiploma voor elk kind

·         X Een handje pepernoten voor elk kind

Kortom een compleet programma en veel afwisseling voor de kinderen.

Begeleiding door diverse hyperactieve pieten.

De kinderen ontvangen na afloop een officieel pietendiploma!

Wilt u meer weten over Pieten school?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten school is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten school.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten school ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten school zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Pieten school

Gegevens van het optreden

Contactgegevens