Pieten Paspoort

Wilt u Pieten Paspoort boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten Paspoort vindt u hier op deze pagina.

Je eigen Pieten Paspoort…Te gek!

De kinderen kunnen een paspoort met hun eigen foto laten maken in de fotocorner. De enthousiaste fotograaf nodigt de kinderen uit om plaats te nemen op het bankje tegenover de camera.

Ze mogen zelf op een knopje drukken en zo bepalen wanneer de foto wordt gemaakt. Deze foto-animatie maakt van uw jongste gasten een heuse Piet. Nadat ze op de foto zijn gegaan krijgen ze namelijk binnen 30 seconden hun eigen Pieten Paspoort mee! 

Zelfs wachten is leuk, omdat iedereen op een scherm de live-beelden kan zien.

Wilt u meer weten over Pieten Paspoort?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten Paspoort is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten Paspoort.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten Paspoort ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten Paspoort zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Virtuele Sintspeurtocht

KonFetTi MiniPretPark

Pietenbeat band

Telekids Disco Show

Bob de Bouwer

Aanvraagformulier Pieten Paspoort

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens