Winkelcentrum promotions

Knutselhoek

Wilt u Knutselhoek boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Knutselhoek vindt u hier op deze pagina.

Als ouder weet u dat elk kind van jongens tot meisjes gek zijn op knutselen. Of het nu knippen, plakken, kleuren, versieren is met steentjes of glitter. Elke kind kan zich prima vermaken op ons knutsel terras in sinterklaas thema. Wij nemen alles mee om er een groot sinterklaas knutsel festijn van te maken. Dit kinderentertainment is altijd een groot succes op elk sinterklaasevenement.

Wat kunnen kinderen knutselen?

Het komt vaak voor dat kinderen veel te vroeg aanwezig zijn voor de show gaat beginnen. Daarom hebben wij een knutselhoek. Onder leiding van één van onze roetveegpieten kunnen de kinderen knutselen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan u kiezen dat de kinderen een feestmuts, mijter, pieten baret of een verlanglijstje gaan knutselen. Om het vervolgens prachtig te versieren. Ook kan de knutselhoek afgestemd worden op de show. Zodat het verhaal van de show al begonnen is voor de sinterklaasvoorstelling zijn aanvang heeft.

Wilt u meer weten over Knutselhoek?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Knutselhoek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Knutselhoek.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Knutselhoek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Knutselhoek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De schatkamer van sinterklaas

Twinkelshow

Kindershow Kraatsie

Zingen voor Sint

Super skate pieten

Aanvraagformulier Knutselhoek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens