Winkelcentrum promotions

Pieten acrobatiek

Wilt u Pieten acrobatiek boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pieten acrobatiek vindt u hier op deze pagina.

Deze leuke en lenige pieten zijn ieders kindervriend. Met hun acrobatische kunstjes laten ze iedereen versteld staan. Dit duo is uitstekend op elkaar ingespeeld, en rond sinterklaas zijn ze helemaal in hun hum. Ze zullen het publiek leuk vermaken.  

Wilt u meer weten over Pieten acrobatiek?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pieten acrobatiek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pieten acrobatiek.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pieten acrobatiek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pieten acrobatiek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Vossenjacht

Licht, camera, actie!

Workshop voor kinderen

Vet coole Sintshow

Skypen met Sinterklaas

Aanvraagformulier Pieten acrobatiek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens