Woezel en Pip

Wilt u Woezel en Pip boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Woezel en Pip vindt u hier op deze pagina.

Woezel en Pip veroverden de afgelopen jaren de harten van kinderen en hun ouders. Ze staan welbekend als de twee allerliefste hondjes van de wereld. Ze zijn onafscheidelijk en wonen samen in de Tovertuin. Woezel en Pip komen graag kennis maken met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op elk evenement. 

Wilt u meer weten over Woezel en Pip?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Woezel en Pip is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Woezel en Pip.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Woezel en Pip ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Woezel en Pip zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Woezel en Pip

Gegevens van het optreden

Contactgegevens