Artiesten

Douwe Bob

Wilt u Douwe Bob boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Douwe Bob vindt u hier op deze pagina.

Douwe Bob Posthuma brak in 2012 door met zijn overwinning in het programma ‘De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’. Het nummer ‘Multicoloured Angels’, wat hij in de finale zong, bereikte de 17e plaats in de Top 40.  

In het voorjaar van 2013 verschijnt zijn debuutalbum ‘Born In A Storm’. Posthuma bracht het album uit op zijn eigen platenlabel ‘Sweetheart Of The Rodeo’. Die naam ontleent hij aan het gelijknamige album van The Byrds uit 1968. 

Begin 2014 verschijnt ‘Stone Into The River’ in de Tipparade. Op de single is ook het strijkorkest Ardesko te horen.

In 2015 vraagt Anouk of de zanger een duet met haar wil zingen. ‘Hold Me’ wordt, ruim twee jaar na ‘Multicoloured Angels’, zijn grootste Top 40-hit. De zanger komt in mei 2015 met een tweede album, waarvan de titeltrack ‘Pass It On’ als voorloper verschijnt. In het najaar wordt ‘The News’ gekozen als single. 

In 2016 reist Douwe Bob voor Nederland af naar het Eurovisiesongfestival in Stockholm waar hij met ‘Slow Down’ elfde wordt. Vooruitlopend wordt het nummer, halverwege maart, zijn derde Top 40-hit. Direct na het Eurovisiesongfestival keert ‘Slow Down’ voor vier weken terug in de Top 40. Van het album ‘Fool Bar’ wordt ‘How Lucky We Are’ de opvolger.

Op 9 november 2018 verschijnt het vierde studioalbum van Douwe Bob, ‘The Shape I’m In’. Van dat album worden ‘Shine’ en ‘I Do’ de eerste singles. ‘Consider’ wordt in het voorjaar van 2019 uitgekozen als titelsong voor de film ‘Singel 39’. In de film speelt Douwe Bob ook een rolletje als ober. In augustus komt ‘Sommer In Your Eyes’ uit als zijn volgende single.

In 2020 blaast hij ‘What A Wonderful World’, de klassieker van Louis Armstrong dat in 1968 en 1988 in de lijst stond, nieuw leven in. Het nummer wordt gebruikt in een reclamecampagne van boekingswebsite Prijsvrij.

YouTube video

Wilt u meer weten over Douwe Bob?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Douwe Bob is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Douwe Bob.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Douwe Bob ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Douwe Bob zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Randy Schoonderwaldt

Duo Royaal

Mart Hoogkamer

Harten 10

René Schuurmans

Aanvraagformulier Douwe Bob

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens