Artiesten, Sprekers

Patty’s Party

Wilt u Patty’s Party boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Patty’s Party vindt u hier op deze pagina.

Eindelijk is het zover!!! Patty Brard gaat de Nederlandse podia bestormen.  Al jaren wacht men op ’n vrouwelijke feestbeest van allure. Met humor, gezelligheid, top entertainment en glamour. Er is maar één vrouw, die dit alles in zich heeft… Patty Brard! 

Van feesttent tot kroeg, van personeelsavonden tot uw privé-feestjes. Zij kent het klappen van de zweep en niets is haar te dol, want uw feest is pas ’n feest als Patty is geweest. 

Onvervalste meezingers en meedeiners verpakt in verrassende arrangementen. Hits in Caribische – Gipsy Kings – Swing en Dance sferen…. maar ook haar eigen hits. Kortom, ieder woord kent u!

Een overzicht van het repertoire dat U kunt verwachten.

Een oer Hollandse Wals medley, met o.a:

 • ‘t Was aan de Costa del Sol
 • De woonboot
 • Ach, Vaderlief toe drink niet meer

 Of wat dacht U van een Swingmedley zoals Sugar Lee Hooper dat kon, met o.a:

 • Lou, d’r ligt in lijster in de la
 • Dan moet je m’n zuster zien
 • Vogeltje wat zing je vroeg

 Of de bruisende gezellige in Gipsy Kings verpakte meezing-medley, met o.a:

 • Heb je even voor mij
 • Jij denkt maar dat je alles mag van mij
 • Laat me

En niet te vergeten de IBIZA party medley, opzwepend en je kunt niet stil blijven staan, met o.a

 • Samen zijn
 • Brandend Zand
 • Vuile huichelaar

En natuurlijk haar eigen knallers waaronder de hit… “Het leven is ’n feest” of het reeds al veelbesproken “Chillen met die Billen” en de Mega Hit “Waarom zou drinken ’n zonde zijn” en onmismakelijk verbonden aan de carriére van Patty Brard is haar glansrijke en succesvolle “Luv” tijdperk. 

Nou, met dit als laatste toefje slagroom op de feesttaart kan het feest niet meer mislukken. Daarom Patty Brard is Patty’s Party en uw gewenste feest!!!

Wilt u meer weten over Patty’s Party?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Patty’s Party is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Patty’s Party.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Patty’s Party ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Patty’s Party zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Cascada

Lisa Lois

Sandra van Nieuwland

Juf Roos

Sabien Tiels

Aanvraagformulier Patty’s Party

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens