Artiesten

Big Black & Beautiful

Wilt u Big Black & Beautiful boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Big Black & Beautiful vindt u hier op deze pagina.

Hun persoonlijkheden zijn Big, ze zijn Black, en hun stemmen en kleding zijn Beautiful:  

Deze drie sisters of soul nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische meidengroepen zoals The Three Degrees, Sister Sledge en The Pointer Sisters. Maar ook hedendaagse girl groups zoals Destiny’s Child passeren de revue.

BBB is naast hun tape-act ook live te boeken (als miniconcert, of als gastsolistes) met diverse bands zoals onder andere The Boston Tea Party en de veelzijdige band van Stephan Geusebroek. Deze diva’s maken van ieder optreden een zinderend feest der herkenning! Bovendien overgoten met Soul en Glitter and Glamour. Ook in de theaters hebben de dames van BBB steeds veel succes. Bent u op zoek naar een internationale sound? Zoek niet verder!

Big, Black & Beautiful is een zanggroep. De groep, bestaande uit Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David is in 2002 opgericht door Bos Theaterproducties. Naast de theatervoorstelling treedt de groep regelmatig in het land op

YouTube video

Wilt u meer weten over Big Black & Beautiful?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Big Black & Beautiful is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Big Black & Beautiful.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Big Black & Beautiful ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Big Black & Beautiful zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De zingende serveersters

Ruth Jacott

Petra Berger

Monique Smit

Julie Huard

Aanvraagformulier Big Black & Beautiful

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens