Pasen Green Screen Fotografie

Wilt u Pasen Green Screen Fotografie boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Pasen Green Screen Fotografie vindt u hier op deze pagina.

Trucage foto’s speciaal voor Pasen. De bezoekers gaan voor een groen scherm staan, de fotograaf drukt af en dan begint de grote trucage act! Op de foto die uit de printer rolt komt uw kind uit een paasei, zit in een paasmand met eitjes of gaan op pad met de Paasbus …

Pasen greenscreen fotografie is een zeer veelzijdige vorm van foto marketing. We ‘kneden’ de actie geheel naar uw wensen, zodat deze naadloos aansluit bij uw Paas event. Het achtergrond thema bedenken én maken we op maat voor uw bedrijf. 

Hoe werkt de Pasen greenscreen fotostudio?

Onze fotograaf ontvangt uw kinderen. Afhankelijk van het gewenste resultaat worden ze voorzien van een outfit of gadget en kan het zijn dat ze een specifieke houding/pose aan moeten nemen. Zo zitten ze bijvoorbeeld op een bankje met een stuur in hun hand, zwaaien ze met een zonnebril op, of…   Ze staan hierbij voor een groen scherm, een zogenaamd greenscreen. Met een enkele muisklik tovert de fotograaf deze achterwand om in de gewenste entourage.  De foto wordt direct afgedrukt  en mag worden meegenomen door uw gast. Indien gewenst kunnen we op de foto’s ook uw logo of boodschap plaatsen.   

Inclusief gratis plaatsing op internet met social media integratie.

Wilt u meer weten over Pasen Green Screen Fotografie?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Pasen Green Screen Fotografie is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Pasen Green Screen Fotografie.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Pasen Green Screen Fotografie ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Pasen Green Screen Fotografie zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Social media fotografie workshop

Virtuele paasspeurtocht

Meet & Greet met de Paashaas

Aanvraagformulier Pasen Green Screen Fotografie

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens