Meet & Greet met de Paashaas

Wilt u Meet & Greet met de Paashaas boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Meet & Greet met de Paashaas vindt u hier op deze pagina.

De paashaas, kuikentjes, eiren en voorjaasbloemen, genoeg inspiratie voor een kleurrijk vrolijk Paasfeest! Dan mag zeker een Meet & Greet met de paashaas niet ontbreken. Tevens zijn er leuke momenten om een selfie met de Paashaas te maken.

De paashaas kan ook flyers of kleine presentjes uitdelen. Hier zorgt u als klant dan zelf voor.

Wilt u meer weten over Meet & Greet met de Paashaas?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Meet & Greet met de Paashaas is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Meet & Greet met de Paashaas.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Meet & Greet met de Paashaas ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Meet & Greet met de Paashaas zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pasen Green Screen Fotografie

Virtuele paasspeurtocht

Aanvraagformulier Meet & Greet met de Paashaas

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens