Muziek

Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

Wilt u Jimmy van den Nieuwenhuizen Band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jimmy van den Nieuwenhuizen Band vindt u hier op deze pagina.

De Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is inmiddels geen onbekende meer in het evenementencircuit en speelde onder andere al op de podia van Vrienden van Amstel LIVE, het Holland Heineken House in Korea, Business Boost Live, diverse evenementen van KLM maar ook in diverse tv-programma’s zoals ‘Paul Pakt Uit’. Vele Nederlandse artiesten spelen graag en vaak met deze band. De Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is een allround begeleidingsband die de artiesten extra energie geeft en laat schitteren, met een vleugje rock ’n roll

Wilt u meer weten over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jimmy van den Nieuwenhuizen Band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jimmy van den Nieuwenhuizen Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Banda Latina

Balloon

Update band

Boston Tea Party

Level 6

Aanvraagformulier Jimmy van den Nieuwenhuizen Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens