Marco Borsato imitator

Wilt u Marco Borsato imitator boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marco Borsato imitator vindt u hier op deze pagina.

Marco Borsato look & voice a like boeken is een 100% live. 100% emotie. 100% feest. 

Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zanger te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer onvertuigende wijze. Het publiek wordt al snel ‘gegrepen’ zodat een dansende massa ontstaat. 

Onze Marco Borsato Look a Like heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Maar de Marco Borsato Look a Like is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, hij maakt niet uit. “Marco” krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden. 

U haalt dus een knaller in huis, want onze Marco Borsato “Look a like” heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act. Hij zingt o.a. de hits: ‘Ik leef niet meer voor jou’, ‘Waarom nou jij’, ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’ en de superhit: Rood!

Wilt u meer weten over Marco Borsato imitator?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marco Borsato imitator is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marco Borsato imitator.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marco Borsato imitator ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marco Borsato imitator zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ronnie Flex

Vinzzent

Joey Hartkamp

Jim van der Zee

Kenny B

Aanvraagformulier Marco Borsato imitator

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens