Zingende kerstboom

Wilt u Zingende kerstboom boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Zingende kerstboom vindt u hier op deze pagina.

Deze prachtige boom is niet alleen een fraai decor stuk maar brengt ook nog eens de mooiste kerstliedjes live op uw evenement. De zangeres zal alle bekende kerstliedjes zingen en laat de kerstboom stralen.

Wilt u meer weten over Zingende kerstboom?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Zingende kerstboom is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Zingende kerstboom.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Zingende kerstboom ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Zingende kerstboom zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Zingende kerstboom

Gegevens van het optreden

Contactgegevens