Artiesten

The Gibson Brothers

Wilt u The Gibson Brothers boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Gibson Brothers vindt u hier op deze pagina.

Zij begonnen hun carrière in 1976 en hun eerste single werd een Europees succes met een nr. 1 notering in Frankrijk en Italië. Ze schreven “Non Stop Dance” met een verkoop van 1 miljoen exemplaren en goed voor een nr. 1 notering in België, Nederland en Noord-Europa. Genoeg voor tournees en concerten door heel Europa. In 1980 was hun eerste wereldhit “Cuba” (leverde 14 gouden platen op) nr. 1 hit in 16 landen en goed voor de verkoop van meer dan 5 miljoen exemplaren. Hiermee waren zij ook de eerste Franse groep die de eerste plaats in, zowel de Amerikaanse als de Engelse Lijsten bereikten. De groep beleefde haar allergrootste succes in 1993 met “Que Sera Mi Vida” met een verkoop van meer dan 7 miljoen exemplaren. Zij touren al meer dan 20 jaar over de gehele wereld en vandaag de dag herkent nog iedereen de Disco Salsa stijl van hen: “PARTY TIME GARANTEED”.

YouTube video

Wilt u meer weten over The Gibson Brothers?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Gibson Brothers is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Gibson Brothers.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Gibson Brothers ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Gibson Brothers zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Henk westbroek

Ad Swart

Bizzey

René Karst

Alain Clark

Aanvraagformulier The Gibson Brothers

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens