Artiesten

Lisa Lois

Wilt u Lisa Lois boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lisa Lois vindt u hier op deze pagina.

Lisa Lois, geboren als Lisa Hordijk, ziet op 22 juni 1987 voor het eerst het levenslicht in Wageningen. Al op jonge leeftijd is het Lisa’s grote droom om zangeres te worden. Ze begint dan ook al vanaf 12-jarige leeftijd te zingen in verschillende bandjes. 

De liefde voor zingen pakt Hordijk dan ook verder serieus op als ze besluit te gaan studeren aan de Herman Brood Academie in Tilburg. Daarnaast zingt Lisa in het bandje Left Lane Lisa, waarmee ze in het hele land optreedt. Om zichzelf nog meer op de muzikale kaart te zetten, besluit de zangeres mee te gaan doen aan de talentenjacht X-Factor. Daar komt de zangeres in 2009 als winnares uit de bus. De eerste single die Lisa released ‘Hallelujah’ is meteen een schot in de roos. Met deze akoestische cover van Leonard Cohens ‘Hallelujah’, scoort Hordijk de grootste nummer 1-hit van alle talentenjachten ooit in Nederland. Na veel optredens en interviews vertrekt Lisa uiteindelijk naar Londen om daar een album op te nemen. 

Eind 2009 verschijnt Lisa’s eerste debuutplaat in de winkel. Op dit album hebben bekende songwriters meegewerkt, zoals Pixie Lott en Phil Tornalley, die hits heeft geschreven voor onder meer Natalia Imbruglia. Het album verkocht meer dan 50.000 stuks en wordt bekroond met platina. In 2012 zingt Lisa onder meer met Trijntje en tourt ze door Europa met zanger Allen Stone. Tussendoor werkt de zangeres in Engeland aan haar tweede soloalbum: ‘Breaking Away’. De nummers ‘Silhouette’ en ‘Crazy’ worden als singles gereleased. Het eerstgenoemde nummer behaalt in Nederland de nummer 4-notering in de Itunes-lijst. Crazy blijft hangen op nummer 28.

YouTube video

Wilt u meer weten over Lisa Lois?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lisa Lois is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lisa Lois.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lisa Lois ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lisa Lois zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Ria Valk

Patricia van Haastrecht

Pleun Bierbooms

Peggy Mays

Pianiste Sascha

Aanvraagformulier Lisa Lois

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens