Artiesten, Entertainment, Events, Muziek, Shows

Lead

Wilt u Lead boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Lead vindt u hier op deze pagina.

Stap binnen in de wereld van LEAD, waar feest maken tot kunst is verheven! Met vijf energieke mannen en één charmante dame op het podium, beloven we niet zomaar een leuk feest, maar een onvergetelijke ervaring die je nog lang bij zal blijven. Ons doel? Jou laten swingen tot je niet meer kunt! Vanaf de eerste noot tot de laatste beat slepen we je mee door een achtbaan van hits. Interactief, 100% live en boordevol energie, stilstaan is simpelweg geen optie. Of het nu een festival, tentfeest of bedrijfsfeest is, met LEAD gaat het dak eraf!

Wilt u meer weten over Lead?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Lead is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Lead.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Lead ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Lead zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Donuts

Edwin Evers band

Die Powerhosen

New Amsterdam Orchestra

Fragment

Aanvraagformulier Lead

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens