Artiesten, Events, Festival

Q5 New style

Wilt u Q5 New style boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Q5 New style vindt u hier op deze pagina.

Confetti plakt in je haar en met je laatste beetje stem schreeuw je ‘we want more!’ Je zou het nog wel rustig aan doen en vraagt je hardop af: ‘Waar ging dit mis?’ Q5 combineert de beste eigenschappen van een band en een DJ. Creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengt je van de ene in de andere verbazing. Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier. Waar elke andere band stopt, gaat Q5 nog een stap verder. Want net als je denkt dat het hoogtepunt is bereikt, dan dendert Q5 er nog een keer extra overheen. Q5 verovert je en sleurt je mee in een totaalbeleving van muziek, video en fx. Probeer maar eens stil te staan als de rest helemaal uit z’n dak gaat! Deze show is geïnspireerd op grote internationale acts en brengt herkenbare hits in verrassend originele versies die iedereen moeiteloos meezingt. 

Wilt u meer weten over Q5 New style?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Q5 New style is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Q5 New style.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Q5 New style ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Q5 New style zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

De Draaiorgel band

Dazz

ZZAPP

Dueling Pianos

Perfect Showband

Aanvraagformulier Q5 New style

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens