Muziek

K-otic

Wilt u K-otic boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van K-otic vindt u hier op deze pagina.

Wat gebeurd er als je na 15 jaar de leden van een van de meest succesvolle popgroepen in Nederland gekend heeft weer bij elkaar brengt? Dan kun je niet anders doen dan iedereen uitnodigen om onderdeel te zijn van een reünie die net zo speciaal belooft te worden als de wijze waaro de leden elkaar destijds hebben leren kennen. 2001. Het jaar waarin de Nederlandse muziekindustrie veranderde. Maandenlang keek Nederland toe hoe het programma Starmaker zocht naar de ultieme popsensatie. Voor de allesziende camera’s in het Big Brother huis werden 7 talentvolle jongeren klaargstoomd om dit avontuur samen aan te gaan. Na 3 maanden non-stop op telvisie te zijn geweest was het duidelijk; K-otic was een feit. 

K-otic, het Engelse woord voor chaos, bracht ook daadwerkelijk chaos. Hun eerste single ‘Damn (I Think I Love You)’ kwam binnen op nummer 1 en verkocht meer dan 100.000 exemplaren. Ook hun debutalbum ‘Bulletproof’ kwam binnen op 1, bleef daar maar liefst 7 weken staan en werd met bijna 240.000 verkochte exemplaren dubbel platina en het best verkochte album van dat jaar. K-otic was de best bezochte Nederlandse live act, mede dankzij 2 uitverkochte shows in de Heineken  Music Hall en een volledig uitverkochte tour die afgesloten werd met twee shows in paradiso. Nog niet eerder had een Nederlandse popgroep dit voor ekaar gekregen. Als de band in 2003 besluit te stoppen met een afscheidsshow staat de zaal vol huilende fans om hun idolen nog eenmaal met elkaar op het podium te zien staan. 

Vanwege de enorme vraag om nog 1 keer op te treden werd, door de leden van k-otic besloten om met een crowdfundingsactie het benodigde geld voor eenmaling reünieconcert op te halen. Hiervoor werd eerst gedacht aan een kleine zaal, maar de belangstelling was zo groot dat in december 2016, K-otic na vijftien jaar terugkeerde in de Heineken Music Hall, de plek waar het allemaal voor de K-otic begon in 2001.

Wilt u meer weten over K-otic?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over K-otic is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van K-otic.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over K-otic ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over K-otic zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Broederliefde

Veul Gère

They Want You!

Suzan en Freek

De Jeugd van Tegenwoordig

Aanvraagformulier K-otic

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens