Artiesten

Suzan en Freek

Wilt u Suzan en Freek boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Suzan en Freek vindt u hier op deze pagina.

Suzan & Freek vinden elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Muziek is een hobby die steeds meer tijd in beslag neemt en vanuit hun basis in de Achterhoek groeit het aantal popzalen waar wordt opgetreden gestaag verder uit het land in tot aan de Randstad aan toe. De liefde voor elkaar en de liefde voor muziek blijven echter onverminderd groot.

Onder de noemer ‘De Minuut‘ wordt wekelijks een nieuwe cover op Facebook geplaatst, en dat blijft niet onopgemerkt. Een eigen versie van Don’t Let Me Down gaat zelfs wereldwijd viraal nadat The Chainsmokers zelf deze versie van hun liedje ontdekken en via hun social media delen, met miljoenen views tot gevolg. De Minuut met andere covers hebben hetzelfde effect. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al bijna 60 miljoen keer beluisterd.

Eind vorig jaar bracht het duo haar eerste eigen single uit: ‘Als Het Avond Is‘. De debuutsingle bereikt de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40, staat 29 weken in de officiële hitlijst en krijgt een plek bij de acht langst genoteerde Nederlandstalige hits die ooit in de Top 40 hebben gestaan. Daarnaast wordt het liedje onder meer al bekroond met een gouden én een platina award en staat de teller op meer dan 30 miljoen streams. Ook in België is Als Het Avond Is een groot succes: het nummer staat weken in de Top 5 van de Ultratop en is op elke Belgische radiozender te horen.

Onlangs kwam de tweede eigen single van Suzan & Freek uit: ‘Blauwe Dag‘. De single staat momenteel op nummer 4 in de Nederlandse Top 40. Na een uitverkochte clubtour in het voorjaar, gevolgd door diverse festivaloptredens, staat er in het najaar voor het eerst een theatertour gepland met 26 shows door heel Nederland, en 2 shows in België.

YouTube video

Wilt u meer weten over Suzan en Freek?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Suzan en Freek is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Suzan en Freek.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Suzan en Freek ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Suzan en Freek zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Maan

Davina Michelle

Nielson

Diggy Dex

BlØF

Aanvraagformulier Suzan en Freek

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens