Artiesten

Jeangu Macrooy

Wilt u Jeangu Macrooy boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jeangu Macrooy vindt u hier op deze pagina.

Deze jonge zanger liet in 2014 thuisland Suriname achter zich om zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Jeangu Macrooy maakt indruk met zijn persoonlijke nummers en bijzondere stembereik. Live worden zijn soulvolle nummers van het album ‘High On You’ mede tot leven gebracht door Jeangu’s 8 koppige band, inclusief blazers en twee achtergond vocalisten waaronder tweelingbroer Xillan.

Met zijn energieke en bijzondere optredens weet Jeangu moeiteloos een hele zaal stil of aan het dansen te krijgen. In 2019 speelde Jeangu met zijn nieuwe debuutalbum op zak op o.a. Lowlands en North Sea Jazz Festival. In 2020 zou de zanger Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival met het liedje ‘Grow’.

YouTube video

Wilt u meer weten over Jeangu Macrooy?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jeangu Macrooy is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jeangu Macrooy.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jeangu Macrooy ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jeangu Macrooy zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Douwe Bob

Alain Clark

Aanvraagformulier Jeangu Macrooy

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens