Muziek

Jan Rietman

Wilt u Jan Rietman boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jan Rietman vindt u hier op deze pagina.

Jan Rietman staat voor Muziek, Presentatie, Feest, Humor, Theater, Kwaliteit en Rock & Roll.

Al meer dan 30 jaar is Jan buitengewoon actief in de muziek en heeft hij op vrijwel ieder in Nederland te vinden podium opgetreden. Van Rock & Roll met Long Tall Erny & The Shakers in de jaren 70 tot het enorm populaire televisieprogramma ‘Het Gevoel Van…’ bij de KRO. Jan is zo veelzijdig en heeft zoveel gedaan, dat de lijst oneindig zou zijn.

Wilt u meer weten over Jan Rietman?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jan Rietman is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jan Rietman.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jan Rietman ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jan Rietman zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Jan Rietman

Gegevens van het optreden

Contactgegevens