Muziek

Intrmzzo

Wilt u Intrmzzo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Intrmzzo vindt u hier op deze pagina.

iNtrmzzo geeft feesten, evenementen en gala’s een eigen, unieke uitstraling.Absurdisme en comedy zijn, naast de vier karakters en hun stem, de belangrijkste wapens in het brede muzikale repertoire dat het eigenzinnige iNtrmzzo aanbiedt. iNtrmzzo speelt het komische Kerstprogramma ‘Pimp My X-mas’, maar ook maatwerk, toegespitst op de klant en de gelegenheid. Grootschalig of juist heel intiem? Alles kan!

Wilt u meer weten over Intrmzzo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Intrmzzo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Intrmzzo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Intrmzzo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Intrmzzo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

William Burg

Danny Froger

Dennis van Aarssen

Gordon

Roel van Velzen

Aanvraagformulier Intrmzzo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens