Jan & Joop

Wilt u Jan & Joop boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jan & Joop vindt u hier op deze pagina.


Jan en Joop verplaatsen zich in hun (elektrische) driewielige brommer met in de achterbak een oude scheepspiano en zijn instant ready voor hun show. Sterker nog; De show begint al terwijl ze komen aanrijden.

Interactief met het publiek door middel van verzoekjes, meezingen en dansen, speelt dit duo geheel akoestisch Hollandse meezingers en gezellige boogiewoogie.

Deze mobiele act is feitelijk overal inzetbaar, maar vooral als pop-up act prima inzetbaar op terrassen, braderieën en in winkelcentra.

Wilt u meer weten over Jan & Joop?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jan & Joop is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jan & Joop.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jan & Joop ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jan & Joop zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Esther & Anita ‘Just a little bit more’

Woody Moods

Duo Touchdown

Lotte & Frenk

Dance Nation

Aanvraagformulier Jan & Joop

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens