El Duo

Wilt u El Duo boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van El Duo vindt u hier op deze pagina.

U wil graag live muziek op uw feest/evenement maar plaats en/of budget zijn beperkt?
Zoek niet verder… 


El duo vervult uw muzikale wensen op een professionele manier!
El Duo heeft vele jaren podiumervaring en brengt de beste songs uit de popgeschiedenis op een ludieke manier en met net dat ietsje meer.


Aarzel dus niet langer: geef uw evenement het professionele muzikale tintje dat het verdient en verbaas vrienden, familie en collega’s. Wij maken er een onvergetelijk feest van!

Wilt u meer weten over El Duo?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over El Duo is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van El Duo.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over El Duo ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over El Duo zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

XPLAIN!

Duo Utedan

Duo 2Rumble

2 Unlimited

De Leukste Obers van Nederland

Aanvraagformulier El Duo

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens