Muziek, Recreatie, Seizoenen, Winkelcentrum promotions

Duo pepernoot

Wilt u Duo pepernoot boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Duo pepernoot vindt u hier op deze pagina.

Deze twee muzikale Pieten – de één speelt bas, de ander accordeon – zingen er samen vrolijk op los!  

Zij brengen de bekende Sinterklaasliedjes, maar zeker ook andere liedjes voor kinderen groot en klein. Zoals “In  de maneschijn” en “Bob de Bouwer”. Het kan echt een dolle boel worden want tussen de liedjes door spelen ze enthousiast vrolijke polka’s en zwierige musettes. 

Maar deze Pieten kunnen ook wel eens met elkaar overhoop liggen. Want de één zeurt en de ander is een Pietje precies. Gelukkig  wordt de ruzie altijd weer snel bijgelegd, want voor de kinderen moet dit een onvergetelijk feest worden! Duo Pepernoot zijn écht interactief met het publiek. Spelen akoestisch maar kunnen ook versterkt (meerprijs) op een podium.

En ze zorgen er natuurlijk zelf voor dat de kleding en schmink pico bello in orde is. 

Wilt u meer weten over Duo pepernoot?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Duo pepernoot is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Duo pepernoot.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Duo pepernoot ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Duo pepernoot zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Raoul met gitarist of pianist

Marlayne & Mandy

Zum Spaß

Duo Bakboord

Duo Indaco

Aanvraagformulier Duo pepernoot

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens