Artiesten

Isabel Provoost

Wilt u Isabel Provoost boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Isabel Provoost vindt u hier op deze pagina.

Isabel Provoost, 20 jaar, en zingt altijd met heel veel plezier!

Op haar 14e deed ze mee aan The voice Kids. Tot haar verbazing draaiden alle coaches en koos ze voor Nick & Simon. Bij The voice Kids heeft ze een superleuke en leerzame tijd gehad en is ze uiteindelijk tweede geworden.

Daarna is Isabel op gaan treden, met gitarist en met een band.

In 2016 leek het haar leuk om ook mee te doen aan The voice of Holland. Ze had daar gekozen bij de blind auditions voor team Sanne. Isabel is tot en met de finale gekomen, en is tweede geworden. Ze vond het een super leuk en leerzaam avontuur!

Daarna had ze een heel gaaf jaar achter de rug. Ze heeft mogen optreden bij Radio 538 Koningsdag, in het Concertgebouw in Amsterdam en zelfs in Athene. Eén van de hoogtepunten was een duet samen met Paskal en Bløf voor een groot publiek tijdens Concert at Sea. Met haar eigen band speelde ze in een uitverkocht Arsenaaltheater en op het Zeeland Nazomerfestival.

Vanaf het najaar van 2018 is stond Isabel met haar band in verschillende theaters in Nederland met onze show ‘This is Me’. In deze theatershow vertelde ze haar persoonlijke verhaal over mijn avontuur bij The voice of Holland, maar ook persoonlijke verhalen buitenom The voice of Holland die invloed hebben gehad op mijn zangcarrière. Dit aan de hand van passende liedjes die mijn gevoel en eigen ontwikkeling omschrijven, met nummers van onder andere Adele, Pink, Coldplay en Camila Cabello.

Ook treed ze op op bruiloften, bedrijfsfeesten en grote evenementen. 

Sinds begin 2019 is Isabel met haar band geselecteerd voor het traject Pop aan Zee Gold! In november 2018 hebben ze hun eerste eigen single uitgebracht ‘Without you’. Ze zijn nu druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers en zijn van plan om in augustus een nieuwe single uit te brengen. Ook willen ze begin 2020 een EP uitbrengen met eigen nummers in hun eigen stijl. Ze zijn hard aan het werk en kunnen niet wachten om hun eigen muziek aan jullie te laten horen!

Wilt u meer weten over Isabel Provoost?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Isabel Provoost is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Isabel Provoost.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Isabel Provoost ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Isabel Provoost zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier Isabel Provoost

Gegevens van het optreden

Contactgegevens