Muziek, Winkelcentrum promotions

Henrique Rodriguez

Wilt u Henrique Rodriguez boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Henrique Rodriguez vindt u hier op deze pagina.

Henrique Rodriguez nodigt u uit voor een rondreis boordevol muziek naar ‘s werelds meest interessante Latijnstalige landen. Geen taal is zo bruisend, zo vitaal, zo divers als het Latijn. Van Italië via Spanje naar Portugal en van Mexico zelfs door tot aan het puntje van Zuid-Amerika

Henrique Rodriguez is uniek in zijn soort door het feit dat hij een muzikale mix brengt uit Europa afgewisseld met klanken uit Zuid & Midden Amerika. Tijdens het optreden passeren dan ook tal van muzikale hoogtepunten uitgebreid de revue.

Guantanamera, Lambade, Maria, Bamboleo, La Bamba, Marina, El Porompompero, Caruso, Quando Quando  Quando, Volare, Macarena, Piove, Girl From Ipenema, La Sciate Mi Cantare, Maria Isabel, Malagueña

Henrique Rodriguez altijd bruisend en verrassend wanneer het gaat om de akoestische ontvangst van uw gasten of tijdens het opluisteren van een swingende Meditarinée of Zuid-Amerikaanse thema avond. Trakteer uw gasten op een exotische feestcocktail met Henrique Rodriguez.

YouTube video

Wilt u meer weten over Henrique Rodriguez?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Henrique Rodriguez is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Henrique Rodriguez.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Henrique Rodriguez ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Henrique Rodriguez zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Bizzey

Chris Hordijk

Ferry de Lits

Hazes Tribute Show

Glen Faria

Aanvraagformulier Henrique Rodriguez

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens