Artiesten

Marco de hollander

Wilt u Marco de hollander boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Marco de hollander vindt u hier op deze pagina.

Marco de Hollander komt uit Ter Aar. Hij is de “Vrolijkste Volkszanger van Nederland” die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer weet te zorgen. Marco de Hollander weet met zijn oer Hollandse repertoire het publiek “in te pakken” en voor zich te winnen. Met nummers als “Twee armen en een zoen”, “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht” en “Jij bent de leukste” scoorde hij leuke hits.

Een optreden van Marco de Hollander is een feest der herkenning. Met een mix van eigen hits en de grootste Hollandse meezingers zet Marco de Hollander ieder publiek op zijn kop. Wanneer er een feestgarantie zou bestaan, dan zouden wij het geven op een optreden van Marco de Hollander.

Met talloze singles in zijn muziekportefeuille is Marco de Hollander één van de meest gevraagde feestartiesten van Nederland.

YouTube video

Wilt u meer weten over Marco de hollander?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Marco de hollander is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Marco de hollander.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Marco de hollander ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Marco de hollander zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Pascal Redeker

Ferry de Lits

Helemaal Hollands

Yosee

Aanvraagformulier Marco de hollander

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens