Muziek

GRLBND

Wilt u GRLBND boeken voor een optreden? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van GRLBND vindt u hier op deze pagina.

GRLBND is de allernieuwste popsensatie van Nederland en bestaat op dit moment uit vijf jonge en getalenteerde meiden Denise, Romy, Som, Delany en Rony. Na enkele weken van intensieve audities bij het SBS6 programma The Next Boy/Girlband hebben de meiden de tocht naar de grote finale overleefd, waarvoor ze samen met John Ewbank hun eerste single ‘Party’ hebben uitgebracht.

GRLBND staat nu te popelen om Nederland te laten horen wat ze nog meer in hun mars hebben. GRLBND is een mix van leuke verschillende meiden met allen een passie voor zang en dans. De goede vocals en ‘dance moves’ waren eerder al te zien in de TV shows waar zij onder andere covers hebben gedaan van Fifth Harmony, Destiny’s Child, Beyoncé en Katy Perry.

GRLBND staat voor feest, energie en is een streling voor oog en oor.

Wilt u meer weten over GRLBND?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over GRLBND is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van GRLBND.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over GRLBND ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over GRLBND zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Aanvraagformulier GRLBND

Gegevens van het optreden

Contactgegevens