Artiesten, Entertainment, Muziek

Vitamina Latina

Wilt u Vitamina Latina boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Vitamina Latina vindt u hier op deze pagina.

Ontdek de opwindende klanken van Vitamina Latina, een dynamische en levendige latingroep die de harten van luisteraars doet dansen op de ritmes van Cubaanse klassiekers, Colombiaanse cumbia’s en eigentijdse Latin popnummers. Met een unieke mix van traditionele en moderne elementen, brengt dit trio een frisse wind in de wereld van de latinmuziek.

Leadzanger Dave Mochilero leidt de band met zijn gepassioneerde gitaarspel en meeslepende vocalen, terwijl Kok de Koning op de Cubaanse tresgitaar en diatonische accordeon de melodieën tot leven brengt met zijn virtuositeit. Erik Olij voegt diepte toe aan het geluid met zijn meesterlijke contrabas, waardoor de muziek van Vitamina Latina een rijke en volle klank krijgt.

De oorsprong van Vitamina Latina gaat terug naar de zomer van 2020, toen deze drie getalenteerde muzikanten besloten om hun krachten te bundelen en een repertoire te creëren dat perfect geschikt is voor intieme settings en feestelijke gelegenheden. Hun gedeelde liefde voor authentieke en dansbare latinmuziek bracht hen samen, en sindsdien hebben ze een hechte band gevormd die te horen is in elke noot die ze spelen.

Met Erik en Kok als pioniers van de Nederlandse latinmuziekscene uit de jaren ’80, en Dave als een jonge en getalenteerde vertegenwoordiger van de nieuwe generatie, belichaamt Vitamina Latina de bruisende diversiteit van de latinmuziek. Hun muziek is een viering van cultuur, traditie en vernieuwing, en ze zijn vastbesloten om hun publiek te betoveren en te verrassen met hun unieke geluid en energieke optredens.

Of het nu gaat om een intiem concert, een bruisend feest of een cultureel evenement, Vitamina Latina staat klaar om elke gelegenheid te verlevendigen met hun aanstekelijke ritmes en onweerstaanbare melodieën.

Wilt u meer weten over Vitamina Latina?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Vitamina Latina is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Vitamina Latina.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Vitamina Latina ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Vitamina Latina zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Double DJ’s

New Timeless

Opera Familia

Davy Keys

Meet Raoul solo

Aanvraagformulier Vitamina Latina

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens