Artiesten, Recreatie, Winkelcentrum promotions

Gre Parelmoer

Wilt u Gre Parelmoer boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Gre Parelmoer vindt u hier op deze pagina.

Gré Parelmoer is voor sommigen de nieuwe sexsensatie uit het Noorden. Voor anderen is zij de nieuwe feestsensatie. Iedereen vindt haar echter leuk!

Gré verwierf nationale bekendheid door haar deelname aan het programma Popstars dat zij geheel onterecht niet heeft gewonnen!
Zij maakte singles als “Dikke paling” en in juni 2010 verschijnt de single “Sigaretten en Whisky en Wilde kerels”. Tijdens liveoptredens zet Gré de boel binnen vijf minuten zo op de kop dat er nog lang over wordt nagepraat. Het meezinggehalte is erg hoog.

Bent u op zoek naar een humoristische invulling van uw feest, dan bent u bij deze parelmoer roze verschijning aan het goede adres.

YouTube video

Wilt u meer weten over Gre Parelmoer?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Gre Parelmoer is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Gre Parelmoer.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Gre Parelmoer ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Gre Parelmoer zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Barbara Dex

Caro Emerald

Laura Fygi

Julia Zahra

Sandra van Nieuwland

Aanvraagformulier Gre Parelmoer

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens