Artiesten

Jennie Lena

Wilt u Jennie Lena boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Jennie Lena vindt u hier op deze pagina.

Jennie Lena ‘stands out!’. Ze is een eersteklas vocalist & live performer en groeide op met een rijk pallet aan muzikale stijlen: Soul, Rhythm & Blues, Gospel en Funk. Ze sloot deze stijlen in haar hart en dat hoor je onmiskenbaar terug in haar geweldige stem en haar manier van songwriting. Leven, dood, eigenwaarde, moederschap, liefde en de constante strijd tussen pijn en hoop zijn de ingrediënten van haar songs en daarmee zingt dit natuurlijke podiumbeest recht je hart binnen. Jennie verrast haar publiek keer op keer met haar rauwe, Amsterdamse flair en humor.

Haar stem is hart en ziel, waarmee ze verhalen verteld, emoties overbrengt en écht contact maakt met de luisteraar.

De definitieve doorbraak bij het grote publiek volgde na haar auditie bij ‘The Voice of Holland’ in 2015

Tot haar 25e studeerde Jennie aan de Amsterdamse theaterschool. Daarna besloot ze zich alleen nog maar op muziek te richten. In 2009 begon ze als backing vocalist bij Postmen en Anouk, maar het duurde niet lang voordat ze haar eigen liedjes ging schrijven en opnemen en er het podium mee opging. In 2010 bracht ze voor het eerst een door haar zelf geschreven Album uit.

Ze werd snel opgemerkt en haar carrière kwam in een stroomversnelling terecht. Naast regelmatige optredens in populaire tv- en radioprogramma’s in Nederland, opende Jennie ook voor Joss Stone, die haar uitnodigde om met haar mee te gaan op haar Europese tour.

Er volgde optredens in vele hoofdsteden in Europa, Azië en de Verenigde Staten, waaronder het het legendarische Apollo Theater in Harlem (New York).

Internationale blogs als 9Gag, Diply, the Huffington Post en LikeMag schreven lovend over haar en sterren als Robin Thicke, Kelly Clarkson, Adam Levine, Tyler Perry en Nia Long deelden Jennie’s muziekvideo’s op social media.

Vanaf 2016 ging Jennie naar L.A. en New York om te schrijven en shows te geven, toerde door Europa, werkte aan een nieuw album en kreeg een uitnodiging van het toonaangevende SXSW festival in Austin (Texas).

De Amerikaanse band ‘Post Modern Jukebox’ nodigde Jennie uit om samen diverse muziekvideo met ze te maken en mee op tour te gaan.

Het nummer ‘You Give Love a Bad Name’ debuteerde in de Top 10 van de Amerikaanse iTunes Charts Jazz en heeft miljoenen views.

YouTube video

Wilt u meer weten over Jennie Lena?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Jennie Lena is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Jennie Lena.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Jennie Lena ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Jennie Lena zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Julie Huard

Die Geilen Mädeln

Lasgo

Maan

Pianiste Sascha

Aanvraagformulier Jennie Lena

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens