Artiesten

Frank Galan

Wilt u Frank Galan boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frank Galan vindt u hier op deze pagina.

Zijn uitermate professionele en internationaal georiënteerde carrière zijn slechts weinigen onbekend gebleven in de afgelopen 15 jaar. Gevoel, Passie, Klasse en een 5-talig répertoire zijn slechts enkele eigenschappen die Frank in zich heeft verenigd en hem hebben gemaakt tot wat hij nu is: Uniek en succesvol!

Een “exclusieve” stem, internationale allure, een rasechte “live” artiest, een hoogstaand “Julio Iglesias” répertoire en een grenzeloze ambitie zijn de krachten van Frank Galan. Frank Galan brengt u steeds een bijzonder sterke show waarin de ultieme mix van zijn bijzonder smaakvolle voorkomen enerzijds en zijn zorgvuldig samengestelde show anderzijds baanbrekend blijken te zijn. Zijn sympathieke uitstraling, zijn “entertainmentgehalte” en het betrekken van het publiek tijdens zijn optredens, doet menig organisator versteld staan.

Frank Galan bewijst keer op keer dat “live” zingen en “entertainment” absoluut belangrijk zijn. Na meer dan 10 jaar full-time in het vak is Frank Galan een vaste waarde geworden zowel in binnen als buitenland. Songs waar u en uw clientèle van opkijken, een absolute meerwaarde tijdens uw evenement. “Gevoel”, “passie” en een onevenaarbare stem die waarachtig goed lijkt op deze van Julio Iglesias zélf !
Laat u verrassen door deze artiest die uw programma een andere dimensie geeft. “Klasse”, “kwaliteit” én een mooie verschijning zijn de ingrediënten voor een “onvergetelijke” show ! Gala-events, bedrijfsfeesten, restaurants-feestzalen en andere evenementen, daar scoort Frank Galan als geen ander.

YouTube video

Wilt u meer weten over Frank Galan?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Galan is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank Galan.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Galan ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Galan zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jared Grant

Stef Ekkel

Piet Veerman

Oscar Harris

Donny Roelvink

Aanvraagformulier Frank Galan

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens