Artiesten

Frank Boeijen

Wilt u Frank Boeijen boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Frank Boeijen vindt u hier op deze pagina.

Pionier in de Nederlandstalige popmuziek. Zanger, tekstdichter, componist. Richt in de jaren tachtig de succesvolle Frank Boeijen Groep op. Gaat vanaf de jaren negentig als soloartiest verder. Doet elk jaar een theatertournee en speelt op festivals, beide zowel in Nederland als in België. Heeft inmiddels meer dan vijfhonderd songs en bijna dertig studio-albums op zijn naam staan.

Wilt u meer weten over Frank Boeijen?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Frank Boeijen is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Frank Boeijen.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Frank Boeijen ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Frank Boeijen zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Blues Brothers imitator

Raymon Hermans

Jorge Castro

Marco Kanters

Ferry Doedens

Aanvraagformulier Frank Boeijen

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens