Artiesten

Joey Hartkamp

Wilt u Joey Hartkamp boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Joey Hartkamp vindt u hier op deze pagina.

Joey Hartkamp de zanger uit Arnhem die sinds zijn debuut in september 2013 door vele de titel van ‘Rijzende ster’ krijgt, is in een sneltreinvaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren. In oktober 2017 werd de zanger bekroond met een Buma NL Award als Grootste Talent.

De energieke zanger staat bekend om zijn feestrepertoire met de grootste Nederlandstalige hits en ook met zijn eigen singles ‘Hoor Je M’n Hart’ en ‘Ik Vind Je Sexy’ en ‘Ale Ale Ale’ live worden overal luidkeels meegezongen.

Al op jonge leeftijd was Joey bezig met muziek. Zo zong hij in het koor van o.a. Frans Bauer, Marianne Weber en Koos Alberts en vanuit stichting Conamus ontving hij twee keer een uitnodiging om Nederland te vertegenwoordigen op het Golden Star kindersongfestival in Roemenië. Daar won de zanger de prijs voor ‘Best Vertolkt’ liedje.

Zijn carrière startte officieel in maart 2013 toen hij meedeed aan het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ van SBS6. Het zorgde ervoor dat Joey onder andere werd uitgenodigd door Shownieuws en om live te zingen bij ‘De Wereld Draait Door’.

Inmiddels is Joey niet meer van het podium weg te denken en treed hij op door heel het land. Ook op tal van grote evenementen heeft hij inmiddels dikwijls bewezen een rasechte artiest te zijn.

Wilt u meer weten over Joey Hartkamp?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Joey Hartkamp is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Joey Hartkamp.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Joey Hartkamp ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Joey Hartkamp zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Jordy van Loon

Jeangu Macrooy

Lee Towers

Allez Allez Duo

Leon Sherman

Aanvraagformulier Joey Hartkamp

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens