Muziek

Flat Out

Wilt u Flat Out boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Flat Out vindt u hier op deze pagina.

Als een Zuidwester storm raast deze tien koppige formatie over het publiek in Nederland. Een zanger, twee zangeressen, drie superstrakke blazers en een stevige ritmesectie van vier man vormen samen het fundament voor feesten en partijen.

Geen podium te groot, geen kleedkamer te klein. Van bruiloft tot personeelsfeest of mega-evenement; Flat Out maakt het feest! Beleef een avond vol muziek, humor, enthousiasme en kwaliteit.

Wilt u meer weten over Flat Out?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Flat Out is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Flat Out.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Flat Out ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Flat Out zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Waylon

Die Powerhosen

Truus trut en de terlenka’s

Klezmerantics

De Dijk

Aanvraagformulier Flat Out

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens