Artiesten

The Good Vibes Band

Wilt u The Good Vibes Band boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van The Good Vibes Band vindt u hier op deze pagina.

Dé high-end coverband die garant stat voor een geweldige feestavond en good vibes only! Met een herkenbaar en dansbaar repertoire en de invloeden van Pop, Funk en Soul zorgen de professione muzikanten en prachtige zangeressen voor een heerlijk live geluid op uw event. 

The Good Vibes Band; ee3n muzikale sensatie. Ervaar het zelf!

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder goede muziek. Met liefde voor de muziek en invloeden van Pop, Funk en soul hebben we een breed repertroir opgebouwd die zich alleen maar blijft uitbreiden. Van Disco Classics, hits uit de 80s-90s, tot nummers van nu. Een muzikale mix die zorgt voor een feest der herkenning van al uw gasten op de dansvloer zullen staan. 

YouTube video

Wilt u meer weten over The Good Vibes Band?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Good Vibes Band is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Good Vibes Band.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Good Vibes Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Good Vibes Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Immer Gerade Aus!

De Sjonnies

Brass’m

Alpenparty

Impakt

Aanvraagformulier The Good Vibes Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens