Artiesten

Famke Louise

Wilt u Famke Louise boeken? ITB Entertainment Group BV is het artiestenbureau dat u zoekt. Alle informatie en mogelijkheden voor het boeken van Famke Louise vindt u hier op deze pagina.

Famke Louise is één van de meest populaire en meest uitgesproken Nederlandse personalities in showbizz land. Op zestienjarige leeftijd begon ze met vloggen op YouTube waarmee ze een grote groep volgers vergaarde. Op haar 17e startte ze haar modellencarrière en konden haar fans haar bewonderen in het RTL 5 programma ‘Models In Paris’.

Ambitieus en eigenzinnig als ze is vervolgde ze haar carrière door op spectaculaire manier aan het eind van 2017 de muziekindustrie te enteren. Meer dan 1 miljoen mensen bekeek binnen 24 uur haar videoclip van haar debuutsingle ‘Op Me Monnie’. Sindsdien heeft Famke Louise diverse succesvolle samenwerkingen en grote hits gescoord waardoor ze niet meer weg te denken is uit de media én uit de harten van al haar fans.

Famke Louise won diverse awards waaronder twee Veed Awards. In 2018 won ze in de categorie ‘beste muziek YouTuber’ en nog een in de categorie ‘Beste Muziekvideo’ voor haar videoclip van het nummer ‘Slide’. Aan haar muur prijken verder diverse gouden en platina platen. Ze werkte onder andere samen met Ronnie Flex waarmee ze het Nederlandse Spotify record verbrak met meer dan 650.000 downloads binnen 24 uur van hun nummer ‘Fan’.

In het najaar van 2019 had ze haar eerste soloconcert in Paradiso in Amsterdam. Aan het einde van het jaar kwam er op Videoland een vierdelige documentaire uit over de bliksemcarrière van Famke Louise waarin mensen een intiem kijkje achter de schermen en in het leven krijgen van deze jonge ster.

YouTube video

Wilt u meer weten over Famke Louise?
Bel ons op +31 (0)73 644 0773 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Famke Louise is de grootste aandacht besteed. ITB Entertainment Group BV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Famke Louise.

ITB Entertainment Group BV behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Famke Louise ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Famke Louise zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Maribelle

Ilse Delange

La Voix Changez & La Voix Magique

Ingrid Simons

Tjindjara

Aanvraagformulier Famke Louise

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens